Ruimte huren

Het gebouw leent zich uitstekend voor lezingen, cursussen, yoga, muziekles en koorrepetities, vergaderingen, etc. Feesten en versterkte muziek geven helaas teveel overlast en zijn dus niet mogelijk. De zeven verschillende ruimtes die het Middenhuis bevat bieden allerlei mogelijkheden.

Rond van vorm, oppervlak 80 m2, maximaal 70 personen. De wanden zijn met leem afgewerkt en hebben warme kleuren. Deze zaal beschikt ook over een neer te laten projectiescherm. In combinatie met een beschikbare laserbeamer en geluidsinstallatie kunnen hier films worden bekeken of presentaties gehouden.

Huurprijs € 55,- per dagdeel.

De middelgrote ruimte, rechthoekig van vorm, maximaal 25 personen.

Huurprijs € 30,- per dagdeel.

Maximaal 8 personen.

Huurprijs € 25,- per dagdeel.

Maximaal 10 personen, bedoeld voor verstilling en inkeer.

Huurprijs € 15,- per dagdeel.

Maximaal 4 personen.

Huurprijs € 10,- per dagdeel.

De keuken is voorzien van een zespits fornuis en alle kookbenodigdheden.

De keuken wordt alleen in combinatie met andere ruimtes verhuurd.

Huurprijs € 20, per dagdeel.

Midden in het gebouw, grenzend aan alle andere ruimtes. Deze is geschikt voor recepties voor maximaal 30 personen en dient tevens als wachtruimte.

De foyer wordt alleen in combinatie met andere ruimtes verhuurd.

Huurprijs  € 35,- per dagdeel.      

Grenzend aan de foyer bevinden zich gescheiden toiletten en een invalidentoilet. De prijzen die bij deze ruimtes zijn genoemd, zijn inclusief BTW en gelden voor de huur per dagdeel: 8.00 – 13.00 uur, 13.00 – 18.00 uur en 18.00 – 23.00 uur. Op zondagen kan geen ruimte gehuurd worden in het Middenhuis. Bij het huren van een ruimte minimaal eenmaal per maand gedurende minimaal een half jaar, geldt een korting. Koffie en thee kunnen tegen betaling worden gezet door degenen die het Middenhuis gebruiken. Nadere informatie kan verkregen worden bij de beheerder van het Middenhuis. Neem hiervoor contact op via middenhuis@gmail.com. Zoals hierboven ook al gemeld: Feesten en versterkte muziek geven helaas teveel overlast en zijn dus niet mogelijk.

 

Reserveren

Reserveren kan via middenhuis@gmail.com. Voor het huren van een ruimte is het nodig aan te geven welke datum en welk(e) dagdeel (of -delen) het betreft. Daarna wordt informatie over de mogelijkheden en regels verstrekt. Nadat de potentiële huurder akkoord heeft gegeven, gaat de reservering in. Indien binnen 14 dagen geen ontvangstbevestiging is verkregen vervalt de reservering. Na afloop van de huurperiode wordt aan het begin van de eerstvolgende maand een rekening gestuurd.

 

Annuleren

Annulering moet per e-mail gedaan worden. Annulering tot 4 weken voor de afgesproken datum is gratis. Tussen 4 en 2 weken voor de datum is de helft van het huurbedrag verschuldigd. Minder dan twee weken voor de datum is het gehele huurbedrag verschuldigd. Indien door overmacht de gehuurde ruimte niet ter beschikking is, wordt eventueel hierdoor geleden schade niet vergoed. Uiteraard wordt in goed overleg naar een alternatief gezocht.

 

Beheer

Het beheer van het Middenhuis ligt in handen van de bewoners. Eén van de bewoners regelt de verhuur en coördineert de algehele gang van zaken. De middenhuisbeheerder is per e-mail bereikbaar voor mensen die een ruimte willen huren. Tijdens de loop van de huurovereenkomst is hij telefonisch bereikbaar voor vragen van de huurder. Hij wordt bijgestaan door een groep vrijwilligers die tal van taken verrichten zoals gastvrouwschap (m/v), onderhoud, boodschappen doen, wassen van keukendoeken en schoonmaak. Daarmee zorgen zij voor een ongestoorde voortgang van de activiteiten en de veiligheid. Eindverantwoordelijke is het bestuur van Beheerstichting Groene Marke.